Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Yurt Mahallesi’ne pazar yeri müjdesi

Yurt Mahallesi’ne pazar yeri müjdesi

Yurt Mahallesi’ne pazar yeri müjdesi

Yurt Mahallesi’ne pazar yeri müjdesi

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Yurt Mahallesi sakinlerinin en önemli istegi olan pazar yeri sorununun çözülecegini açikladi. Yurt Mahallesi muhtarliginda mahalle sakinleriyle bulusan Baskan Soner Çetin, “Sorunu biliyorum ve en kisa sürede çözecegiz. Bazi yasal sikintilardan dolayi çözüm gecikti ancak uzlasma ile sikintilari asiyoruz” dedi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Yurt Mahallesi muhtarliginda vatandaslarla bir araya gelerek sorunlarini dinledi.

Halkla her zaman iç içe olduklarini belirten Baskan Soner Çetin, “Her Cuma günü yaptigimiz Halk Günü toplantilarinda sorunlari dinliyoruz, sosyal medyada “Sen Sor Baskan Cevaplasin” uygulamasi ile sorunlara çözüm üretiyoruz. Ayrica mahalle toplantilari ile hemserilerimizle bulusuyoruz. Klasik belediyecilik hizmetlerini en iyi sekilde yapmanin yani sira sosyal belediyecilik anlayisini da hayata geçiriyoruz” dedi.

SORUNLARI DINLEDI ÇÖZÜM ÜRETTI

Çogunlugunu kadinlarin olusturdugu mahalle sakinlerinin pazar yeri istegi üzerine konusan Baskan Soner Çetin, “Yurt Mahallesi’nin semt pazari sorununu biliyoruz. Çözmek için de çok çaba harcadik. Ancak bazi yasal sikintilardan dolayi gecikti. Pazarcilar Odasi ile uzlastik ve Masal Park yaninda belirledigimiz alana semt pazari yapacagiz. Hiç merak etmeyin. Biz sorun çözmek için buradayiz. En kisa sürede Yurt Mahallesi Semt Pazarina kavusacak” seklinde konustu.

Mahalle sakinlerini tek dinleyip sorunlarini not alan Baskan Soner Çetin, ikinci dönemde sifir sorunlu bir Çukurova hedeflediklerini belirterek, halkin yönetime katildigi bir belediyecilik anlayisinda olduklarini ifade etti.

Yurt Mahallesi Muhtari Arif Çetin de mahalleye yaptigi hizmetlerden dolayi Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’e tesekkür etti.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli